Om

BadmintonBladets ambition er at skabe Danmarks største og bedste badmintonunivers. Det vil vi blandt andet gøre ved at fortælle flest af de spændende badmintonhistorier, som foregår i både dansk og international badminton. Samtidig ønsker vi at bidrage til debatten omkring udfordringer og muligheder i badmintonsporten.

BadmintonBladet skal være den foretrukne platform for badmintoninteressede, uanset om man er motionist eller elitespiller, junior eller senior, badmintontræner eller -forældre, inkarneret badmintonfan eller blot vil følge badmintonsporten af og til fra sidelinjen.

Bag BadmintonBladet står vi en gruppe frivillige, passionerede spillere og trænere, som ønsker at fortælle mange flere og bedre historier om primært dansk badminton, men også om international badminton.

Primær redaktion: Thomas Ehlig-Jensen, Mikkel Angelo, Søren Nørgaard Lund, Anders Jensen, Jeppe Billund, Christel Larsen, Morten B. Rasmussen, Mikkel L. Larsen
Adhoc skribenter: Ingolf M. Graae, Niels Jørgensen, Per Damkjær Juhl
Fotografer: Annette Vollertzen, Rico Dahl Hansen
Ekspert – Badmintonligaen: Claus Stig Nielsen
Ekspert – badmintonskader: Niels Christian Kaldau
Dommerstof: Søren Mandrup

En kommentar

  1. Birger josephsen

    Hvor for er Kirsten Thorndal ikke nævnt som All England. Mester hun vandt dog 11 mesterskaber? Og er der en begrundelse at hun ikke er i hal of Fame ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.